X-shape Fitness logotyp

X-shape Fitness

Samarbetspartner

Eastmansvägen 13, 11361, Stockholm

0737 888 216

Nu kan du beställa medlemskap på X-shape Fitness direkt via oss!

Beställ medlemskap

Information

Vi är den första certifierade EMS-studion i Sverige som använder sig av XBody. Vi är även distributörer för XBody i Sverige.

EMS-träning står för Electric Muscle Stimulation  Vi tränar med elektriska impulser på låg effekt. Med hjälp av dessa kan Du spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än din kropp själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Eftersom alla kroppens muskler aktiveras samtidigt så räcker det med endast 20 minuters träning för att uppnå samma resultat som du får jobba flera timmar på ett traditionellt gym för att uppnå. Du kan träna upp till tre gånger i veckan med en paus på minst 48 timmar emellan varje träningstillfälle.

Eftersom styrkan individanpassas av någon av våra duktiga EMS-certifierade instruktörer så passar den här träningen alla. Träningen är ytterst skonsam mot leder och du kommer att känna rent muskelarbete under de aktiva övningar du utför.

Utvalda medlemskap

Provträning

250 SEK


Via Fitnesskollen kan du boka provträning hos oss. Vi tillämpar två provträningar, allt för att du som kund ska få chans att känna på denna träningsform. Vi rekommenderar att du bokar din andra provträning cirka en vecka efter första tillfället. Du bokar alltid dina träningar på Bokadirekt.se

Tänk på att alltid komma i tid till din träning då alla kunder har sin individuellt bokade tid hos oss. Kom gärna 5 minuter innan avsatt tid och vänta i vår soffa så hämtar vi dig så fort det är din tur.

  •  Vi förser dig med speciella underställ som du tränar i
  •  Du tränar barfota
  •  En certifierad EMS-instruktör kommer att gå igenom träningen och instruera dig i de olika övningarna
  •  Dusch och duschartiklar finns hos oss och du får låna handduk.
  •  Efter din andra provträning kan du ta ställning till vilket medlemskap som skulle passa just dig.

 

Du behöver inte ha med dig någonting alls utom viljan att testa på något unikt i träningsväg!


Träningscentrets utbud

Medlemskap


Då detta träningscenter är en partner till oss så kan du beställa medlemskap direkt via oss.

Provträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
250 SEK
ANGE ”FITNESSKOLLEN” I FÄLTET ”NOTERINGAR” VID DIN BOKNING! Vi tillämpar två provträningar, allt för att du som kund ska få chans att känna på denna träningsform. Vi rekommenderar att du bokar din andra provträning cirka en vecka efter första tillfället. Du bokar alltid dina träningar på Bokadirekt.se Tänk på att alltid komma i tid till din träning då alla kunder har sin individuellt bokade tid hos oss. Kom gärna 5 minuter innan avsatt tid och vänta i vår soffa så hämtar vi dig så fort det är din tur.

Video


Karta


Träningscentrets placering på karta

Recensioner


Skriv en recension

Sätt ett omdöme
Tack för att du har ratat