True Workout logotyp

True Workout

Samarbetspartner

Eastmansvägen 15, 11361, Stockholm

08- 55 10 99 33

Nu kan du beställa medlemskap på True Workout direkt via oss!

Visa medlemskap

Information

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det ska vara roligt, samtidigt som det skall vara utmanande och funktionellt.

True Workout Vasastan är ett personligt och holistiskt träningscenter med kundservice och glädje i fokus.

Utvalda medlemskap

Årsmedlemskap - Utomhusträning

5800 SEK i direktbetalning

Årsmedlemskap - Mammaträning

4400 SEK i direktbetalning


I Vasaparken bedriver vi vår populära utomhusträning och mammaträning året om. Vi tror att kroppen är det bästa redskapet och använder den för att utveckla din fysik så att den kan hantera alla miljöer och situationer i livet. Vi är specialiserade på personlig träning och erbjuder, i vår lokal, endast träning med en personlig tränare. Det innebär du tränar avskilt och att din PT alltid levererar effektiv och utvecklande träning med fokus enbart på dig och dina mål.

Våra tjänster

  • Utomhusträning
  • Mammaträning 
  • Personlig träning
  • PT Online
  • Seniorträning

Konceptet True Workout erbjuder utmanande, rolig och ständigt varierande träning, utomhus och året runt. Med funktionella övningar och skiftande terräng utsätts du för fysiska och mentala utmaningar som garanterar resultat. Kroppen är ditt verktyg, redskap och motstånd. Naturen och omgivningen är din arena. Coachen är din inspiratör och vägledare.

VÄLKOMMEN!


Träningscentrets utbud

  • Gruppträning
  • Fria vikter
  • Personlig tränare
  • Styrketräningsmaskiner

Medlemskap


Då detta träningscenter är en partner till oss så kan du beställa medlemskap direkt via oss.

Årsmedlemskap - Utomhusträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
5800 SEK i direktbetalning
Medlemskapet gäller i ett år för utomhusträning i Vasaparken och Trekanten. Du får träning i 40 veckor, upp till 360 pass + gratis sommarträning. Du betalar för hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Årsmedlemskap - Mammaträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
4400 SEK i direktbetalning
Medlemskapet gäller i ett år för mammaträning i Vasaparken och Trekanten. Du får träning i 40 veckor, totalt 200 pass + gratis sommarträning. True Workout Mom erbjuder gemenskap och rolig barnvagnsträning. Vi gör det utomhus, året runt och upp till 5 gånger i veckan. Ta med barnvagnen och möt upp din coach och andra nyblivna mammor och pappor. Med funktionella och utmanande rörelser skapar vi en träningsupplevelse och en hälsoplattform för dig och ditt barn. Du betalar för hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Terminsmedlemskap - Utomhusträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
2900 SEK per termin
Medlemskapet gäller i en termin för utomhusträning i Vasaparken och Trekanten. Då får träning i 20 veckor och upp till 180 pass. Du betalar för hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Terminsmedlemskap - Mammaträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
2200 SEK per termin
Medlemskapet gäller i en termin för mammaträning i Vasaparken och Trekanten. Du får träning i 20 veckor och totalt 200 pass. True Workout Mom erbjuder gemenskap och rolig barnvagnsträning. Vi gör det utomhus, året runt och upp till 5 gånger i veckan. Ta med barnvagnen och möt upp din coach och andra nyblivna mammor och pappor. Med funktionella och utmanande rörelser skapar vi en träningsupplevelse och en hälsoplattform för dig och ditt barn. Du betalar för hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Månadsmedlemskap utan bidningstid

1 mån uppsägningstid
Ingen bindningstid
650 SEK / Mån
Du får tillgång till alla klasser hos True Workout. Du betalar för medlemskapet per månad utan någon bindningstid och förbinder dig inte till något mer köp. Uppsägningstiden är 1 mån. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Löpskola

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
2200 SEK per termin
Det här är medlemskapet för True Workouts löpskola. Du får 8 fysiska träningspass med löpteknik,löpstyrka och intervaller på lördagar kl.11:00 samt ett träningsschema. True Workout Running Club är en löpskola som fokuserar på det grundläggande, tekniken, utvecklingen, glädjen och friheten. True Workout Running Club är till för dig som vill lära dig mer om löpning och vill behärska hela registret, från sprint till medel- och långdistans. Genom att blanda teori och praktik erbjuder vi kunskap, utveckling och variation på din nivå. Du betalar hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt medlemskap här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Klippkort 12 grr - Utomhusträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
1090 SEK
Medlemskapet innebär utomhusträning i Vasaparken och Trekanten för 12 tillfällen. Du betalar för hela klippkortet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt klippkort här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Klippkort 12 grr - Mammaträning

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
1090 SEK
Medlemskapet innebär mammaträning i Vasaparken och Trekanten för 12 tillfällen. True Workout Mom erbjuder gemenskap och rolig barnvagnsträning. Vi gör det utomhus, året runt och upp till 5 gånger i veckan. Ta med barnvagnen och möt upp din coach och andra nyblivna mammor och pappor. Med funktionella och utmanande rörelser skapar vi en träningsupplevelse och en hälsoplattform för dig och ditt barn. Du betalar för hela medlemskapet på en gång och förbinder dig inte till något mer köp. Beställ ditt klippkort här på Fitnesskollen.se och betala och hämta sedan ut det i receptionen hos True Workout.

Karta


Träningscentrets placering på karta

Recensioner


Skriv en recension

Sätt ett omdöme
Tack för att du har ratat