Rosa Skrot logotyp

Rosa Skrot

Samarbetspartner

Torkel Knutssonsgata 41, 118 49, Stockholm

08-658 21 00

Nu kan du beställa medlemskap på Rosa Skrot direkt via oss!

Visa medlemskap

Information

Välkommen till det prisbelönta gymmet Rosa Skrot! 

Vi är ett gym av kvinnor för kvinnor, hos oss tränar du i en nytänkande gymmiljö. Våra ledord är familjärt, lyxigt och starkt. 

Vi erbjuder gruppträning, fria vikter, styrketräningsmaskiner och personlig träning. 

När du tränar hos oss får du alltid låna handduk och i våra duschar finns det härliga produkter från Dove.

Utvalda medlemskap

White Card (10 % rabatt)

719 SEK / Mån

Purple Card (10 % rabatt)

395 SEK / Mån


På rosa skrot är passen individuellt utformade av våra instruktörer. Vår filosofi är att ha olika pass som fungerar för alla olika träningsvanor. Du tränar utifrån din egen förmåga och utvecklas i din egen takt. Våra instruktörer är kvinnor och har gedigen kunskap och erfarenhet inom träning. Prova vår populära cirkelträningsklass ”Raw” eller vår högintensiva morgonklass ”Burn”. För alla nyblivna mammor erbjuder vi ”KickAssMamas”, en mammabarnklass med fokus på att bli stark inifrån och ut. Alla våra instruktörer är cert ”mammamagetränare”. 

Alla våra klasser och vår schema hittar du på vår hemsida 

Vill du styrketräna gör du det i vårt välutrustade gym, där vi har allt från skivstänger till pilatesbollar. 

Vill du ha hjälp med att nå dina mål eller komma igång med träningen rekommenderar vi att du vänder dig till någon av våra 4 personliga tränare. 

Vi erbjuder också Träningsresor till Thailand, följ med oss till värmen och njut av fantastiska dagar med träning och avkoppling. 


Träningscentrets utbud

  • Konditionsmaskiner
  • Styrketräningsmaskiner
  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Kettlebells
  • Personlig tränare
  • TRX
  • Bastu

Medlemskap


Då detta träningscenter är en partner till oss så kan du beställa medlemskap direkt via oss.

White Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
Ingen bindningstid
719 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort där du har tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppettider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad utan någon bindningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Purple Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
395 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort för dig som är student eller pensionär, du har fri tillgång till gymmet och alla pass under gymmet öppettider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Platinum Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
2385 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort med 48 timmar Personlig träning om året, du har fri tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppettider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Pink Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
473 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort där du har fri tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppettider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Gold Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
1395 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort med 24 timmar Personlig träning om året, du har fri tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppettider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Brown Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
764 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort för dig och din dotter (13-18 år), ni har fri tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppttider. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Black Card (10 % rabatt)

1 mån uppsägningstid
12 Mån bindningstid
383 SEK / Mån
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Månadskort där du har tillgång till gymmet och pass mellan 07.00-14.00 på vardagar. Lån av handduk ingår. Du betalar träningskortet per månad via autogiro med 1 års bindningstid, därefter sägs det upp med 1 månads uppsägningstid. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

10-klippkort (10 % rabatt)

Ingen uppsägningstid
Ingen bindningstid
1616 SEK
Bli medlem och värva en tjejkompis som också blir medlem så får du 10 % rabatt på detta medlemskap. Klippkort där du har tillgång till gymmet och alla pass under gymmets öppettider vid 10 tillfällen. Du betalar för hela klippkortet vid inköpstillfället. Beställ ditt kort här på fitnesskollen, hämta och betala sedan för kortet i receptionen hos Rosa Skrot.

Karta


Träningscentrets placering på karta

Recensioner


Anonym

Ett gym men riktigt skön atmosfär, här kan man vara sig själv hela tiden.

Skriv en recension

Sätt ett omdöme
Tack för att du har ratat