Om oss – Jämför gym, yogastudios, CrossFit boxar & annan träning

Om fitnesskollen.se

Fitnesskollen.se är en hemsida helägd dess domänägare. Sidan skapades 2015 och är Sveriges enda jämförelse- och förmedlingstjänst för träningscenter.

Varför fitnesskollen.se

Syftet med tjänsten är att hjälpa våra användare att hitta eller byta till ett träningsalternativ som passar just dem. Hos oss kan du enkelt hitta alla typer av center som bedriver träning i någon form och sedan jämföra dessa baserat på pris, utbud, öppettider eller närhet. Genom att fylla i ditt postnummer, adress eller annat geografiskt alternativ och söka hjälper vi dig att hitta de träningsalternativ nära dig och du kan själv jämföra alla dina valmöjligheter direkt på vår sida istället för att surfa runt på flera hemsidor samtidigt. I dagens stressiga tillvaro behöver vi inte fler tidskrävande moment för att få tid till träning.

Ett bättre fitnesskollen.se

Informationen du hittar på fitnesskollen.se är hämtad från varje aktör som exponeras på vår sida och deras egna hemsidor. Vi strävar alltid efter att vara så korrekta som det går och uppdaterar vår informationsdatabas regelbundet för att ge våra användare den bästa möjliga servicen. För att du som användare enkelt ska kunna jämföra vilket gym som har bäst pris, ligger dig närmast eller har bäst utbud är det väldigt viktigt för oss att all information på vår sida stämmer, för detta skulle vi verkligen uppskatta din hjälp! Ser du något som inte riktigt stämmer på vår sida är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på info@fitnesskollen.se. Driver eller jobbar du på ett center som bedriver träning så vill vi givetvis att du ska få synas på fitnesskollen.se också. Då kontaktar du oss på foretag@fitnesskollen.se. Värdeord – Jämför träning simpelt, snabbt och säkert Vi har som vision att alla som tränar eller vill börja träna i Sverige ska ha ett verktyg som gör det simpelt, enkelt och säkert att hitta eller byta medlemskap på träningscenter runt om i landet.

Strategi

För att lyckas med att uppnå vår vision har vi skapat en plattform, www.fitnesskollen.se, som alla kan besöka för att få en så pass bra överblick över vilka gym, yogastudios, CrossFit boxar mm. som finns tillgängliga på marknaden. Vår strävan är att detta ska göra det simpelt, snabbt och säkert för träningsintresserade personer att hitta och/-eller byta till ett medlemskap hos en aktör som har ett utbud av träning som passar just en själv. Sist men inte minst vill vi även hjälpa de personer som inte har ett intresse för träning att hitta någon form av träning som passar dem. Vi arbetar nämligen under förutsättningen att det finns ett sätt för alla att gilla träning och ta hand om sig själv och sin hälsa! 

Vi som driver Fitnesskollen.se

Fitnesskollens team

Från vänster Hector Karlsson, Robin Karlsson & Jesper Johansson