Frågor och svar om Fitnesskollen.se

Vad kan du jämföra på fitnesskollen.se?

På fitnesskollen.se kan du jämföra alla typer av träningscenter. Med träningscenter menar vi anläggningar där du kan utföra någon form av fysisk aktivitet. Däribland ingår traditionella gym, CrossFit boxar, yogastudios, kampsportsklubbar och andra konceptanläggningar.

Vad gör jag när jag hittat ett träningscenter som passar mig?

När du hittat ett träningscenter som du vill börja träna på kan du beställa det medlemskap som passar dig bäst. Först måste du veta att det är ett träningscenter som vi på fitnesskollen.se samarbetar med. Det kan du enkelt se genom att de träningscenterna är markerade med "samarbetspartner"

Hur gör jag för att beställa ett medlemskap?

När du hittat ett medlemskap som du är intresserad av trycker du på knappen ”Beställ medlemskap”. Fyll i dina kontaktuppgifter, läs noga igenom och acceptera villkoren, slutligen trycker du på ”Beställ medlemskap” igen. Du kommer då till en sida där ditt köp bekräftats, snart får du ett bekräftelsemail med mer information.

Hur gör jag för att få mitt medlemskort?

När du slutfört din beställning på fitnesskollen.se måste du slutföra ditt köp hos det träningscenter du valt. För att göra detta tar du dig till träningscentrets reception, visar upp ditt bekräftelsemail från oss och sedan får du hjälp med resten.

Är min beställning på fitnesskollen.se bindande?

JA, när du beställt ditt medlemskap på fitnesskollen.se har du förbundit till köpet av samma medlemskap. Själva köpet utförs sedan i receptionen hos det träningscenter som du valt.

Kan jag ångra min beställning?

JA, du kan ångra din beställning hos fitnesskollen.se. Enligt Distans och Hemförsäljningslagen har du ångerrätt på ditt köp i 14 dagar för alla köp som sker uteslutande på distans och i egenskap av privatperson. Vill du ångra ditt köp skickar du ett mail till info@fitnesskollen.se.

Kan jag säga upp mitt medlemskap efter en tids träning?

Hos fitnesskollen.se kan du inte säga upp ditt medlemskap. När du köpt ditt träningskort hos ditt valda träningscenter är det dit du vänder dig för att säga upp ditt medlemskap.

Hur tar jag del av de villkor och regler på mitt valda träningscenter?

Du är själv ansvarig för att ta del av de regler och medlemsvillkor som ditt valda träningscenter eventuellt har. Fråga i receptionen när du köper och får ditt medlemskort.

 

Har du några fler frågor så hör av dig till oss på info@fitnesskollen.se