Aubergineburgare

29e maj , 2017 i Kost
Hector

 

Aubergineburgare med parmesan och avokado, 4 portioner

Ingredienser;

2 auberginer

salt

peppar

3 msk olivolja

2 dl riven ost

1 dl ströbröd

Tillbehör

1 rödlök

2 avokador

2 förp mozzarella (à 125 g)

1/2 cosmopolitansallad

8 hamburgerbröd

Gör så här;

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skär auberginen i skivor på längden, ca 1 1/2 cm tjocka. Salta och peppra och stek dem gyllenbruna i omgångar i olivoljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg dem på en ugnsplåt.

4. Blanda ost och ströbröd, toppa aubergineskivorna med ostblandningen och sätt in mitt i ugnen ca 10 minuter.

5. Skala och skär löken i tunna skivor. Dela, kärna och gröp ur avokadon. Skär avokadon i skivor. Skiva mozzarellan, plocka loss salladsbladen från roten.

6. Servera burgarna med alla tillbehör.

 

Mellan burgarna hittar du närmaste och bästa träningscenter här!

vegoburgare

 

 

← Tillbaka till bloggen